Colegiul Economic "Pintea Viteazul"

Colegiul Economic "Pintea Viteazul"

Panoul de perete

          "Panoul de perete" va deveni spatiul in care veti afla informatii despre: evenimentele scolare din colegiul nostru, care urmeaza sa aiba loc, despre diferite concursuri si competitii.

Cerc de creatie (handmade)

          Vrei sa faci ceva util cu timpul tau liber? Vrei sa iti descoperi si sa iti desavarsesti talentele de artizan? Alatura-te noua!
          Incepand cu al doilea semestru al acestui an scolar (luna februarie) vom lansa un cerc de creatie, unde sunt asteptati toti cei  ce au inclinatii spre acest domeniu sau care vor sa invete tehnici noi.
          Vor fi organizate cursuri de perfectionare pe diferite tematici, tehnici si materiale! Pentru informatii complete luati legatura cu prof Alina Micle (laborator AEL).

Targul de Martisor

          Vineri, 25 februarie 2011 vom organiza a doua editie a targului de handmade : Targul Martisorului, in holul Casei de Cultura, incapand cu ora 10.

          Toti cei interesati sa participe (atat elevi cat si cadre didactice) sunt rugati sa ia legatura cu profesor Alina Micle. Vom prezenta atat martisoare confectionate de copii, cat si felicitari sau mici daruri de Ziua Mamei. Va asteptam pe toti cu inima deschisa!


Reverberatii eminesciene

          Vineri, 14 ianuarie 2011, Colegiul nostru a fost gazda celei de-a treia editii a Reverberatiilor eminesciene, care s-a desfasurat sub titlul "Lasa-ti lumea ta uitata!". Am avut invitati licee din  Baia Mare, Targu Lapus, Ocna Sugatag, Somcuta.
          In fiecare an reusim sa readucem in atentia tuturor iubitorilor de poezie versurile nemuritoare poetului nostru national.
          Participantii, premianti sau nu, au fost rasplatiti cu diplome, carti si canite personalizate (acestui eveniment).

          Toate acestea s-au datorat muncii in echipa a Catedrei de limba si comunicare, a reprezentatilor Ligii elevilor si sufletului acestei manifestari, prof drd Borcut Crina.